Kumppani kasvuun, kansainvälistymiseen, strategian kirkastamiseen

Johdon ja hallituksen sparrauskumppani. Älä palkkaa, osta palvelu on tarpeen mukaan muokattu, pitkäaikasempi strategisen konsultoinnin paketti. Enemmän hyötyjä isti organisaatiostasi, soveltuu erinomaisesti myös haastetilanteisiin/ongelmanratkaisuun tai avuksi kasvupolkuihin. Myös projektijohdolliseen tai/ja markkinointijohtaja- vuokraukseen.

Kohdennetusti elintarviketeollisuuden kasvuun vauhtia. Elintarviketeollisuudelle tarjoamme palveluita aina strategisesta suunnittelusta tuotekonseptointiin ja toteutukseen asti, sekä autamme myös kansainvälistymisen haasteissa.

Palvelut erityisesti pienille ja keskisuurille kasvuhakuisille yrityksille.

Inspiraatiopäivä.

Vauhtia antava strategisen konsultoinnin starttipaketti: Inspiraatiopäivällä antaa jo välittömiä vaikutuksia! Palvelu tarjolla ensisijaisesti pienille ja keskisuurille sekä mikroyrityksille. Feel Finspired!

Älä palkkaa, osta palvelu!

Älä palkkaa, osta palvelu on tarpeen mukaan muokattu, pitkäaikasempi strategisen konsultoinnin paketti. Enemmän hyötyjä irti organisaatiostasi, soveltuu erinomaisesti myös haastetilanteisiin tai avuksi kasvupolkuihin. Myös projektijohdolliseen tai/ja markkinointijohtaja- vuokraukseen.

Elintarvikealan osaamista.

Kohdennetusti elintarviketeollisuuden kasvuun vauhtia. Elintarviketeollisuuden toimijoille tarjoamme laajan paletin palveluita sekä toimimme myös elintarviketuonnin ja -viennin tukena.